Spring naar de inhoud
Picture of a black sea
Seastorm

Jouw culinair comfort,

onze missie

Wij, bij Seastorm, geloven dat smaakvolle gerechten op tafel zetten niet complex moet zijn. Door een constante kwaliteit en scherpe prijs te bieden, helpen we bovendien je business rendabel te maken en te houden. We zetten het lekkers uit de Noordzee (& daarbuiten) graag centraal. Voor en samen met jou.

Picture of a black sea
Ongepelde grijze Noordzee garnalen

Lekkers uit de zee, vakkundig verwerkt en snel geleverd

Het ruime Seastorm-assortiment biedt je een zee aan mogelijkheden. Van culinaire hoofdrolspeler op het bord tot de smaakmakers die alle ingrediënten perfect met elkaar verbinden. Maak kennis met al ons lekkers.

Onze producten

De juiste smaken voor jouw concept

Klassiek met een moderne twist, minimalistisch of net heel uitgebreid tafelen: in het brede assortiment vind je de perfecte match voor jouw concept.

Vertegenwoordiger tot jouw dienst

Tijd voor je volgende bestelling? Je vaste vertegenwoordiger belt je even op om te horen wat je nodig hebt. Omdat we houden van een proactieve aanpak.

Discreet geleverd door eigen chauffeurs

Meermaals per week rijdt de chauffeur tot bij jou om de gevraagde producten veilig en vers af te leveren. In alle discretie, uiteraard.

Volgens de hoogste kwaliteitseisen

Doorheen onze volledige keten staat de beste kwaliteit voorop. Ook zijn wij onder ons moederbedrijf gecertificeerd voor volgende kwaliteitslabels: MSC, ASC, Visserij Verduurzaamt, IFS Food,...

Picture of a black sea

30 jaar ervaring in knapperige kroketten en smeuïge sauzen

In de schoot van Revi Food, gekend en gewaardeerd speler in de voedingsindustrie, ontstond het merk Seastorm. Met korte lijnen tussen producent en horecaprofessional brengen we het beste van de zee op heel wat borden. Voor elk concept en voor elk smakenpalet bevat het ruime assortiment de passende producten. Met getalenteerde, gedreven chefs en een gepassioneerd team daarrond als jouw partners.

Meer weten of een persoonlijk bezoek ?

Krijg je graag extra info over onze producten? Of nog beter: wil je eens proeven? Neem contact op, we komen bij je langs.

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info