Spring naar de inhoud
Picture of a black sea

Seastorm, vertrouwde partner voor jouw catering business

Save time, save money, cut costs. Klinkt dat je als muziek in de oren? Het is precies wat Seastorm voor elke cateraar doet. Met lekkere producten van een constante hoge kwaliteit, snelle en flexibele levering, en een volledige traceerbaarheid ben je zeker van culinaire gemoedsrust. Bovendien zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en met een culinaire toest perfect naar jouw eigen hand te zetten.
Gebakken kroketjes met toefje saus tijdens catering

Seastorm tot uw dienst

De ene week staat jouw mobiele keuken op een kleinschalig tuinfeest, terwijl je het weekend daarna misschien een groot bedrijfsevenement voorziet van lekker eten en drinken. Om optimaal aan te sluiten bij je wensen en noden neemt je vaste vertegenwoordiger elke week zelf contact met je op. Zo kunnen samen mee denken naar oplossingen op maat, plaats je telkens weer een bestelling naar jouw noden en word je minstens 2 keer per week beleverd door onze eigen chauffeurs.

Ruimte voor jouw eigen twist

Op locatie het beste van jezelf – en van de Noordzee – aan je klanten geeft: in het brede assortiment van Seastorm kom je zeker aan je trekken. Veel van onze producten zijn makkelijk in gebruik en met een simpele toest makkelijk naar eigen hand te zetten. Een must wanneer je binnen een budget op locatie moet werken.

We zijn de partner voor jouw cateringactiviteiten!

Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te optimaliseren. Meer info