Sinds de dure garnalenprijzen, gaan sommige mensen op zoek naar alternatieven op de markt.
Zo bleek ook uit volgende reportage van VRT uit maart.

Hierbij worden klassiek een aantal alternatieven naar voor geschoven:

Noorse garnalenkroket: hierbij worden de grijze Noordzee garnalen (Crangon crangon) vervangen door zijn neef uit het hoge Noorden – de Noorse garnaal (Pandalus borealis).
Krabkroket: de inspiratie hiervoor komt uit Noord-Amerika, waar ‘crab cakes’ een zeer gekend specialiteit zijn.
Brandadekroket: Jeroen Meus geeft zijn receptuur vrij – zijnde een brandade gaan paneren en afbakken.

Ook bij Seastorm wilden wij op die vraag kunnen inspelen – we besloten ons te focussen op een viskroket.

Wat onze viskroketten bijzonder maakt, is hun veelzijdigheid. Of u ze nu serveert als voorgerecht, als onderdeel van een feestelijk buffet of als smakelijke snack, ze zullen zeker de ster van de maaltijd zijn. Bovendien zijn ze een uitstekend alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een lichter, maar toch smaakvolle optie.

Dus – bent u op zoek naar een verrukkelijk alternatief voor de traditionele grijze garnalenkroket?
Probeer vandaag nog onze overheerlijke viskroketten en laat u verrassen door hun onweerstaanbare smaak en kwaliteit.