De herfst is hier, maar we hopen op een nazomer! ๐Ÿ‚โ˜€๏ธ

Deze maand hebben we goed nieuws voor jou: de prijzen van grijze garnalen en garnalenkroketten zijn opnieuw gedaald door een dalende marktprijs. Na de piek in het voorjaar zien we nu een stabielere markt. We verwachten in de komende maanden niet meteen verdere prijsdalingen, dus profiteer nu van onze scherpe prijzen!

Daarnaast hebben we vier topproducten in de kijker gezet, allemaal met aantrekkelijke kortingen:

๐Ÿ– PULLED PORKKROKET 40g -15%
Verrijk je assortiment met onze pulled porkkroket! Perfect voor sliders, wraps of pizza, maar ook heerlijk in een briochebroodje met BBQ-saus en coleslaw. Liever fingerfood? Kies dan voor de mini-versie (20g), ideaal met een zoete saus.

๐ŸŸ GOUJONETTES -10%
Delicate, krokante visreepjes die veelzijdig inzetbaar zijn. Serveer ze klassiek met tartaarsaus en citroen of serveer ze in een nazomerse salade met rucola & avocado.

๐Ÿค TORPEDO GARNALEN -10%
Onze torpedo garnalen zijn een echte hit! Serveer als borrelhapje met een pittige chilisaus of verras je gasten met garnalentacoโ€™s of een Aziatische wakame-salade.

๐ŸŸ GEROOKTE ZALM -10%
De klassieker die geen introductie nodig heeft! Met zijn zachte, rokerige smaak is onze gerookte zalm de ideale aanvulling voor salades, bagels of pasta.

Bestel snel en ontdek waarom deze producten favoriet zijn bij onze klanten!